Over Viviën

Hallo, Mijn naam is Viviën Peet en ik woon met mijn gezin in Apeldoorn. Ik ben gecertificeerd atelierpedagoog met praktijkervaringen in de kinderopvang en de BSO. Daarnaast heb ik als creatief therapeut beeldende vorming gewerkt met kinderen in een buurthuis in Den Haag. Inmiddels werk ik al weer 18 jaar als docent pedagogiek en stagebegeleider op een ROC voor de sector Zorg & Welzijn. Mijn expertise ligt bij de vakken: pedagogiek, ontwikkelingspsychologie, Voor- en Vroegschoolse Educatie en sociale vaardigheden.  

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot atelierpedagoog afgerond. Daarmee kon ik mijn droom vervullen om mijn liefde en kennis over creativiteit, kunst, pedagogiek en onderwijs samen te brengen in V-Atelier.

Tot slot nog even over de naam V-AtelierDe V staat voor Verras, Verken en Verwonder. Ik vind het fantastisch om kinderen, professionals en studenten te begeleiden bij de ontdekking en ontwikkeling van hun eigen creativiteit. Ze kennis te laten maken met de rijkdom en de persoonlijke ontwikkeling die daaruit ontstaat én natuurlijk het plezier en de ontspanning die het kan bieden.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn